(2014. július 7. hétfő) nap bejegyzései

Egy biztonsági őr állkapcsát törte el egy 19 éves férfi Zircen.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint S. M. 19 éves bakonynánai lakos 2014. június 4-én 14 óra körüli időben szóváltásba keveredett egy Zirc belvárosában lévő diszkont áruház biztonsági őrével. Az összeszólalkozás oka az volt, hogy a gyanúsított még a kifizetés … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Nem húzta be a kéziféket

Nem használta autójának kézifékét az a 41 éves veszprémi férfi, akinek járműve a parkolást követően elgurult, és egy másik gépkocsinak ütközött. A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. július 5-én 16 óra körüli időben F. Tamás 41 éves veszprémi lakos gépkocsijával … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Veréssé fajult a szóváltás

Egy hajmáskéri buszmegállóban bántalmazott egy 20 éves férfi egy 18 éves nőt 2014. július 6-án 23 óra 10 perc körüli időben. Csaba Ákos rendőr főtörzsőrmester és Kelemen Gyula rendőr törzsőrmester, körzeti megbízottak fogták el 2014. július 6-án 23 óra 40 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

El akarta ütni a halőrt

A Séd patak sólyi szakaszán akarta elütni a halőrt egy engedély nélkül horgászó férfi A rendelkezésre álló adatok alapján a 31 éves F. Zoltán veszprémi lakos engedély nélkül horgászott a Séd patak sólyi szakaszán 2014. július 4-én 14 óra 30 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!