2014. július hónap bejegyzései

Rendőrségi Hírek Veszprémből – Az elmúlt 3 nap eseményei.

A Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2014. július 28 – 2014. július 30. közötti időszakban a rendőrök 5 főt állítottak elő bűncselekmény, illetve szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt.  

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Nem nyújtotta az elvárt segítséget

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vádemelési javaslattal fejezte be a segítségnyújtás elmulasztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. A nyomozás adatai szerint a 22 éves helyi férfi 2014. január 24-én 17 óra körüli időben egy tehergépkocsival közlekedett Zirc belterületén.  A járművével … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Ittas vezetés miatt állíthat bíróság elé a fiatal férfi

Ittas állapotban vezette gépjárművét az a fiatal férfi, akinek büntetőügyét bíróság elé állítási javaslattal fejezte be a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. A férfit járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt vonta felelősségre az eljáró hatóság. A veszprémi férfi 2014. június … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Rendőri jelenlét a Veszprémi Utcazene Fesztiválon

A Veszprémi Utcazene Fesztiválra, 2014. július 24-26. között, délután 16.00-22.00 óráig tartó időszakban a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadói is kitelepültek. A megelőzési munkát alkalmanként 2 fő tanuló segítette, akiket a veszprémi Táncsics Mihály Szakközépiskolai Szakiskola és Gimnázium, az iskolai közösségi szolgálat révén … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Elsikkasztotta a munkadíjat

Sikkasztás vétség megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást zárta le a napokban a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A rendelkezésre álló adatok szerint a füzesgyarmati gyanúsított egy weboldalon hirdett meg 2013. októberében veszprémi gipszkarton szerelési munkát. Az ajánlatra négy Pest megyei férfi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!