2014. június hónap bejegyzései

Ittasan vezetett….

Fenn akadt a közúti ellenőrzésen az ittas vezető.  2014. május 08-án éjjel Veszprém egyik lakótelepén a Veszprémi Rendőrkapitányság Járőrei intézkedés alá vontak egy gépkocsit és annak vezetőjét. Sz. Zsolt 43 éves veszprémi lakossal szemben az eljárás során alkoholszondás ellenőrzést hajtottak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ittasan ült a volán mögé

Barátja rosszul lett, ezért haza vitte…. Egy tavaszi nap éjszakáján, 2014. május 17-én a Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei ellenőrzés alá vontak egy Suzuki Swift típusú gépjárművet és vezetőjét. Az intézkedés során a gépkocsit vezető C. József 36 éves veszprémi férfi leheletén … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Elfogták a falfirkálókat

A helyszínen fogtak el a rendőrök két graffitist Veszprémben.  A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai, Csaba Ákos rendőr főtörzsőrmester és Kelemen Gyula rendőr törzsőrmester 2014. június 13-án, 22 óra 10 perckor elfogtak két férfit, akik egy beton virágágyás falára fújtak éppen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Sporttal az erőszak ellen

Második alkalommal rendezték meg a veszprémi általános- és középiskolások részére a „Sporttal az erőszak ellen” című programot. A fiatalok közötti társas kapcsolatok kialakítása, a közösségépítés, a csapatszellem, az együttműködés megerősítése, a diákok egymás iránti toleranciájának növelése volt a célja annak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Vagyonvédelmi Lakossági Fórum

A Veszprémi Rendőrkapitányság és a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete 2014. június 3-án 17 órától a Veszprémi Városi Művelődési Otthon Kamaratermében Vagyonvédelmi Lakossági Fórumot tartott. A fórum célja az volt, hogy a lakosság minél szélesebb körben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!