(2014. május 16. péntek) nap bejegyzései

Vakok és gyengénlátók bűnmegelőzési oktatása

A Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesületének tartott bűnmegelőzési előadást a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója 2014. május 12-én, Veszprémben. A rendhagyó előadás megtartására az Egyesület kérte fel a Veszprémi Rendőrkapitányságot. A jelenlévők nagy érdeklődést mutattak a bűnmegelőzési témák iránt, mivel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

elfogás a Veszprémi Rendőrkapitányságon

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjainak tartalmasan telt a 2014. május 13-ai éjszakai szolgálat, ugyanis egy közúti gépjármű ellenőrzés során egy vezetői engedély nélkül közlekedő férfit értek tetten. A rendőrök a kora reggeli órákban a Veszprémből kivezető 8-as számú főút egyik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Táskából került elő az eltulajdonított ruhanemű

Lopás vétsége miatt indított büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy bakonycsernyei lakos ellen, aki 2014. április 10-én, délutáni órákban Veszprém egyik ruházati boltjából tulajdonított el ruhaneműt. A bakonycsernyei nő a ruhákat nézegette, amikor néhány ruha megtetszett neki. A vállfákról levett ruhákkal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Eltávolította az áruvédelmi eszközt

A Veszprémi Rendőrkapitányság napokban fejezte be a fiatal nő ellen indult büntetőeljárást, aki ruházati üzletből az áruvédelmi eszköz eltávolításával ruhaneműt lopott. A nyomozás adatai szerint a 30 éves nő Szegedről érkezett Veszprémben 2014. május 7-én. A nő érkezése napján 11.50 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Kábítószert találtak a veszprémi fiataloknál

A Veszprémi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás miatt indított eljárást két fiatal férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 14-én a kora délutáni órákban igazoltatta a rendőrjárőr Veszprémben B. Tibor és B. Ádám veszprémi lakosokat. Az intézkedés során ruházatukból kábítószer … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!