2014. május hónap bejegyzései

Eltűnt gyermekekért “‘1000 lámpás éjszaka…”

Negyedik alkalommal rendezték meg az “Ezer Lámpás Éjszakája” című országos kampányt, az Eltűnt Gyermekek Világnapja alkalmából, 2014. május 25-én. A programhoz Veszprém is csatlakozott A kampány középpontjában az eltűnt gyerekek állnak, a gyermekeké, a gyermekekről való beszédé a főszerep. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Elismeréseket adtak át a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon

A Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum soron következő ülését tartotta meg 2014. május 23-án 10 órai kezdettel, a Veszprém Megyei Rendőr főkapitányság színháztermében. A Veszprémi Rendőrkapitányság szervezte fórum keretében a közelmúltban, a megyeszékhelyen, a Jutas lakótelepen megnyitott körzeti megbízotti iroda … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Vakok és gyengénlátók bűnmegelőzési oktatása

A Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesületének tartott bűnmegelőzési előadást a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója 2014. május 12-én, Veszprémben. A rendhagyó előadás megtartására az Egyesület kérte fel a Veszprémi Rendőrkapitányságot. A jelenlévők nagy érdeklődést mutattak a bűnmegelőzési témák iránt, mivel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

elfogás a Veszprémi Rendőrkapitányságon

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjainak tartalmasan telt a 2014. május 13-ai éjszakai szolgálat, ugyanis egy közúti gépjármű ellenőrzés során egy vezetői engedély nélkül közlekedő férfit értek tetten. A rendőrök a kora reggeli órákban a Veszprémből kivezető 8-as számú főút egyik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Táskából került elő az eltulajdonított ruhanemű

Lopás vétsége miatt indított büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy bakonycsernyei lakos ellen, aki 2014. április 10-én, délutáni órákban Veszprém egyik ruházati boltjából tulajdonított el ruhaneműt. A bakonycsernyei nő a ruhákat nézegette, amikor néhány ruha megtetszett neki. A vállfákról levett ruhákkal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!