2014. április hónap bejegyzései

KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁG GYERMEKSZEMMEL címmel meghirdetett rajzpályázat eredményhirdetésével egybekötött rendőrségi nyílt napot tartottunk 2014.április 30-án kapitányságunkon.

Gyermekzsivajtól volt hangos a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság színházterme. Szülők és pedagógusok kíséretében közel száz izgatott gyermek érkezett a Veszprémi Rendőrkapitányság nyílt napjára. Pálmann László r. alezredes rendőrkapitány-helyettes, és Gaál Csaba r. őrnagy köszöntötte elsőként a megjelent vendégeket. Az eredményhirdetést, és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Egy csúszós reggel….

Egy téli reggelen, 2013. december 02-án Nemesvámos külterületén a 77-es számú főúton közlekedett Tapolca irányából Veszprém irányába egy 33 éves nő, az általa vezetett személygépkocsival. Haladása során a 77-es számú főút 3 km szelvényében, a menetirányát tekintve balra ívelő útkanyarulatban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Motorkerékpárt loptak

Lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon, mely a napokban bíróság elé állítási javaslattal zárult. A rendelkezésre álló adatok szerint D. Attila, Cs. Ferenc és B. Krisztián márkói lakosok 2014. március 22. és 2014. március 30. közötti … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Korábbi párját zaklatta a férfi

A zaklatás vétsége miatt indított büntetőeljárás vádemelési javaslattal zárult.   F. Tibor veszprémi lakos 2014. március 07-ét követően több alkalommal megjelent volt párja lakásánál. A 25 éves férfi rendszerint a lakás ajtaján dörömbölt, illetve telefonhívásokkal is zavarta a sértett nyugalmát. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Körözött elfogás Veszprémben

Egy veszprémi magánlakásban fogta el Barta Richárd rendőr zászlós, körzeti megbízott és járőrtársa 2014.április 29-én  azt a 25 éves berhidai férfit akivel szemben a Veszprémi Rendőrkapitányság bocsátott ki elfogatóparancsot lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A személyt előállították a Veszprémi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!