2014. március hónap bejegyzései

Februári hírlevél

Kategória: Hírlevél | Hozzászólás most!

Januári hírlevél

Kategória: Hírlevél | Hozzászólás most!

Vádemeléssel zárult egy csoportos garázdaság miatt indított büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

2013. 12. 27-én a késő esti órákban egy fiatal pár jelezte a Veszprémi Buszpályaudvar forgalmi irodája felé, hogy 3 férfi a váróteremben összeverekedett. A helyszínre kiérkező rendőrök a garázda személyeket előállították. Az eljárás során beszerzett adatok szerint megállapítást nyert, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

vádemelési javaslattal zárult ügy a Veszprémi Rendőrkapitányságon

Súlyos testi sértés miatt indított eljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság 2014. január 31-én. A beszerzett adatok szerint a Veszprémi buszpályaudvar várótermében egy 29 éves nő odament egyik férfi ismerőséhez, akivel elsőként szóváltásba keveredett, majd a helyzet odáig fajult, hogy a nő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Nőnapi akciót tartott a rendőség

Balesetmegelőzési Bizottsággal immár szokásosnak mondható nőnapi közlekedésbiztonsági akciót tartott 2014.március 08-án délelőtt a megyeszékhelyen. A Pápai úton végrehajtott közúti ellenőrzéskor a rendőrök azoknak a gépjárművezető hölgyeknek, akiknél mindent rendben találtak, elköszönéskor egy szál virágot és egy közlekedésbiztonsági ajándékcsomagot nyújtottak át … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!