(2014. február 13. csütörtök) nap bejegyzései

Kudarcba fulladt láthatás

A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytatott magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L.R. 40 éves veszprémi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. 02. 01- jén a férfi a volt élettársa lakásához ment a közös gyermekük láthatása céljából, ám mivel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Vacsővel verte a ház ajtaját

Sógornőjét zaklatta hónapokig egy veszprémi férfi. A 2013-ban indított nyomozás vádemelési javaslattal zárult a Veszprémi Rendőrkapitányságon. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 40 éves férfi a sógornőjét zaklatta már hónapok óta. A nő vallomása szerint, a sógora rendszeresen megjelent a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Bűnmegelőzési előadások a biztonságos internethasználatról a veszprémi iskolákban

A Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadói 2014.február 11-én csatlakozva a nemzetközi „Biztonságosabb Internet Nap”-hoz veszprémi általános és középiskolásoknak tartottak szakmai előadásokat a biztonságos internethasználatról, a közösségi portálok használatához és az internetes vásárlásokhoz kapcsolódó veszélyekről. Az előadások végén a diákok feltehették az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!