2014. február hónap bejegyzései

Elfogták a “feledékeny” pultoslányt

Egy csárdában fogott el egy körözött nőt Csaba Ákos rendőr főtörzsőrmester, körzeti megbízott   Egy sárkeresztesi csárda kiszolgáló pultja mögött, munka közben fogta el Csaba Ákos rendőr főtörzsőrmester, a Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja azt a 39 éves veszprémi nőt, akivel szemben a Veszprémi Törvényszék Büntetés-végrehajtási … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Eltévedt a ködben

Egy kétségbeesett 55 éves nő hívta 2014.február 14-én este fél kilenc körül a rendőrség ügyeletét. Elmondta, hogy valahol Pénzesgyőr közelében lehet az erdőben, de a nagy ködben teljesen elveszítette a tájékozódási képességét, így nem tud a lakott részre visszajutni. Papp … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Szombaton a rendőrség fokozott közúti ellenőrzést tartott, most elsősorban az ittas vezetés ellen.

A razzia célja elsősorban az ittas és bódult sofőrök kiszűrése, ám a közúti ellenőrzések kiterjednek a passzív biztonsági eszközök meglétére és használatára, a mozgásban elkövetett szabálysértések felderítésére, a járművek hatósági jelzéseinek meglétére, a járművek műszaki állapotának ellenőrzésére, körözött személyek, tárgyak, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Rablás a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság nyomozást indított rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 18 és egy 19 éves veszprémi férfi ellen  A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2014. február 15-én 15 óra 20 perc körüli időben az egyik veszprémi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Kudarcba fulladt láthatás

A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytatott magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L.R. 40 éves veszprémi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. 02. 01- jén a férfi a volt élettársa lakásához ment a közös gyermekük láthatása céljából, ám mivel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!