(2014. január 28. kedd) nap bejegyzései

Betörőt fogott a körzeti megbízott

Nick Róbert rendőr főtörzszászlós, körzeti megbízott hely és személyismeretének köszönhetően sikerült elfogni 2014.január 27-én azt a 20 éves férfit aki négy családi házba és egy pincébe tört be Lókúton az elmúlt napokban A község polgármesterétől érkezett bejelentés a körzeti megbízotthoz, hogy egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Lebuktak a bolti tolvajok

 Két alkalommal is intézkedni kellett bolti tolvajokkal szemben a veszprémi TESCO hipermarketben 2014.január 26-án  Egyik esetben egy 26 éves nőhöz hívták ki a járőröket aki tartós elemeket kísérelt meg kivinni fizetés nélkül az áruházból, a másik esetben pedig egy 19 és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Közös akció a falopások megelőzésére

A Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője 2014.január 23-án 14.00 óra és 20.00 óra között a falopások és az orvvadászat visszaszorítása érdekében fokozott ellenőrzést rendelt el az illetékességi területén található erdőterületeken  Az ellenőrzésekben közreműködtek a területileg illetékes vadásztársaságok és erdészetek képviselői is. Összesen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!