(2014. január 8. szerda) nap bejegyzései

Kórházban bántalmazta az ápolót

2014.01.03-án pénteken este 21 órakor a Veszprémi  Csolnoky Ferenc Kórházból érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy ott egy személy agresszívan viselkedik. A helyszínen az intézkedő rendőr megállapította, hogy a férfi a kórházban egy ápolót és egy mentőápolót bántalmazott, melynek következtében … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Úttestre ugrott vad miatt történt baleset

2014.01.04-én az esti órákban Gyulafirátót külterületén, a 82-es számú főúton, Veszprém felől Zirc irányába közlekedett egy személygépkocsi, amikor az útestre ugrott egy vadon élő állat. A gépkocsivezető az elütés elkerülése érdekében fékezette,  a gépkocsi megcsúszott, majd a menetiránya szerinti bal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Lejárt forgalmival ittasan közlekedett

2014. január 05.-én Zircen a délelőtti órákban a rendőrjárőr megállított és intézkedés alá vont egy személygépjárművet és annak vezetőjét. Az igazoltatás során a gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értéket mutatott, ezért a sofőrt előállították a Zirci Rendőrőrsre. Kiderült, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Csalás miatt körözték

Veszprémben 2014.01.07.-én a délelőtti órákban a rendőrjárőr intézkedés alá vonták P. Gy. 60 éves balatonkenesei lakost. Az igazoltatás során megállapítást nyert, hogy ellene a Veszprémi, valamint a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság is csalás bűncselekmény elkövetése miatt, adott ki elfogatóparancsot. A körözés alapján a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!