(2013. december 11. szerda) nap bejegyzései

Őrizetben az ittas sofőr

Alkoholfogyasztást jelzett a szonda egy gépkocsivezetőnél akit 2013.december 08-án este igazoltattak a rendőrök a Haszkovó úton. A 44 éves férfit mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra, ahol adatainak ellenőrzése során kiderült,hogy a bíróság már korábban jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. Szabálysértési őrizetbe vételére került sor, és ittas járművezetés miatt újabb eljárás indult vele szemben.  

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Buliból hazafelé nem értek haza azok a fiatalok, akik…

Csetény egyik vendéglátóegységében éjszakába nyúlóan szórakoztak azok a helyi fiatalok, akik az éjszakai mulatozást követően a hajnali órákban gépkocsival indultak haza. Otthonukba azonban már nem jutottak el, mivel indulásukat követően néhány perc elteltével egy út melletti villanyoszlopnak csapódtak, majd az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ismét körözöttet fogtak

Egy helyi körzeti megbízott figyelt fel a Veszprémi Kórházban 2013. december 05-én délután arra a 43 éves férfira, akivel szemben a Fonyódi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A körözött személyt a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsított kihallgatását … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!