(2013. december 6. péntek) nap bejegyzései

Rendőrmikulás a Padányi Iskolában

Rendhagyó bűnmegelőzési órán vehettek részt 2013.december 06-án a veszprémi Padányi    Katolikus Gyakorlóiskola 3/A osztályos tanulói. Az osztályba az iskolarendőrök egy jókora piros puttonnyal érkeztek, amelyből minden gyereknek jutott egy Mikulás csomag. A tanulók eddig nyújtott jó teljesítményét mi sem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Életet mentettek a zirci rendőrök

A gyors rendőri beavatkozásnak köszönhetően sikerült megmenteni annak a zirci családnak az életét, akik 2013. 12. 03-án az esti órákban rekedtek bent a kigyulladt családi házukban 20 óra 50 perckor érkezett a bejelentés a rendőrség ügyeletére, mely szerint egy zirci … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Kerekasztal a hajléktalanokért

A télre való felkészülés jegyében tartotta meg újabb ülését 2013.december 04-én a Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Közterület Védelmi és Hajléktalanokkal foglalkozó munkacsoportja. A kerekasztal megbeszélésen a közterület felügyelet, a megyei kórház, a Máltai Szeretetszolgálat és a Veszprémi Rendőrkapitányság képviselői … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!