2013. december hónap bejegyzései

Körözött személyeket fogtak el

2013.12.27-én délután Veszprém egyik vendéglátó üzletéhez kértek rendőrök intézkedést, mert ott egy férfit bántalmaztak. A rendőri igazoltatás során kiderült, hogy a bántalmazó B. L. 60 éves márkói lakos ellen a Veszprémi Járásbíróság zaklatás vétsége miatt elfogatóparancsot adott ki, ezért Őt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Gyorsan elfogták a trafik betörőt

2013.12.26-án az esti órákban Szentkirályszabadján található Nemzeti Dohánybolt ajtajának üvegét ismeretlen személy egy kalapáccsal betörte, majd az üzletbe bejutva onnan dohánytermékeket tulajdonított el. Az adatgyűjtés során hamar látókörbe került egy helyi lakos, akit másnap reggel lakásán fogtak el a rendőrök.  … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Hamar kézre került a pénztárca tolvaj

2013. december 24-én a reggeli órákban Veszprémben  az egyik lakótelepen egy 59 éves hölgy figyelmét elterelve egy ismeretlen férfi a bőröndjéről pénztárcáját eltulajdonította. A sértett édesapjánál volt látogatóban, a vasútállomásra kívánt menni taxival. A taxira várva egy fiatal fiú szólította … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Falopás miatt állították elő

2013. év december hó 26-án a Hajmáskéri körzeti megbízott arra lett figyelmes, hogy az építés alatt álló, bekerített kastélykapu kerítésén belül egy személy tartózkodik. A területen tartózkodó 51 éves B. József hajmáskéri lakost igazoltatta, aki a kerítés mellett sétálva látta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Benzinkúton garázdálkodott

2013.12.11-én szerdán a hajnali órákban a járőrök intézkedés alá vonták  N. Szabolcs 32 éves keszthelyi lakost ,  mert Veszprém egyik töltőállomásán hangoskodott, kiabált, agresszíven, kötekedően viselkedett.  A férfi a rendőri felszólítás ellenére tovább folytatta a magatartását, ezért Őt előállították a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!