2013. november hónap bejegyzései

Boltból próbáltak lopni…

Fiatal bolti tolvajokkal szemben kellett intézkedniük a rendőröknek 2013. november 27-én délelőtt Veszprém egyik élelmiszer boltjában. A három fiatal fiú hátitáskájukba rejtette az üzlet különböző termékeit, majd a kasszasoron fizetés nélkül távozni kívánt, így az üzlet alkalmazottai értesítették a rendőrséget. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Őrbódét rongáltak…

A veszprémi vasútállomás egyik őrbódéját rongálta meg 2013. november 28-án a hajnali órákban a 29 éves Sz. János hajmáskéri lakos. Miután a biztonsági őr észlelte, hogy az építmény ajtajának ablaka betört – azt követően, hogy azt Sz. János több alkalommal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

újabb fiatalkorúnál találtak drogot

A Veszprémi Kórházból való szökést követően 2013. november 24-én 18 óra 05 perckor elfogták a 17 éves Cs. Róbertet. A Veszprém megyei lakásotthonban élő fiatalkorú és társa Sz. Szabolcs ellenőrzése során ruházatukból kábítószer gyanús anyagok, valamaint egy műszaki cikk került … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Körözött elfogások

Egy nagyáruház biztonsági őre figyelt fel 2013.november 23-án délután arra a 25 éves veszprémi férfira, aki az üzletben egy értékes, nem tesztelés céljából elhelyezett dezodorból fújt magára, majd azt visszatette a helyére. A fizetés nélkül távozni kívánó személyt a biztonsági … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Novemberi hírlevél

Kategória: Hírlevél | Hozzászólás most!