2013. október hónap bejegyzései

Kitépte a kezéből a táskát

Néhány perc leforgása alatt elfogták a Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei azt a kerékpáros férfit, aki egy gyalogos táskáját tulajdonította el a belvárosban. A rendelkezésre álló adatok szerint a munkából tartott hazafelé a fiatal nő Veszprém belvárosában 2013. október 26-án, amikor 21 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Virágboltosok a bűnmegelőzés szolgálatában!

Mindenszentek és Halottak Napja közeledtével sokan látogatnak ki elhunyt szeretteik sírjához, hogy elhelyezzék a kegyelet virágjait és meggyújtsák az emlékezés gyertyáit. A Veszprémi Rendőrkapitányság kiemelt fontosságú feladatának tekinti ebben az érzelmileg felfokozott időszakban is megőrizze az emberek és értékeik védelmét. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Újra indul a „Látni és Látszani” kampány

A program meghirdetésének fő indoka, hogy az őszi és téli időszakban kedvezőtlenül változnak a közúti közlekedés körülményei. Általánosságban romlanak az út, és látási viszonyok, s ez a változás jelentős közlekedésbiztonsági kockázattal jár. Útjainkon az őszi-téli időszakban az időjárási viszonyok nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Lebuktak a nadrág tolvajok

Egy Veszprém belvárosában található ruhaüzletben bukott le 2013.október 24-én dél körül az a két 15 és 16 éves lány, akik egy kb.   4. 500,- forint értékű nadrágot kíséreltek meg onnan eltulajdonítani. A ruhaneműről először eltávolították az áruvédelmi  eszközt, majd … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Pórul járt a csaló

Idős úr unokáját kereste egy 40 év köri férfi Veszprém egyik nagy lakótelepén 2013.  október 18-án délután. Ezzel az ürüggyel akarta a bácsi lakásásba bemenni. Azonban a  77 éves férfi nem dőlt be a trükknek, elzavarta a csalót. A Munkácsy u. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!