(2013. szeptember 4. szerda) nap bejegyzései

A mai nappal elindult a „Zebrajárat”

A Veszprémi Rendőrkapitányság a gyalogosok védelmében indított – két évre visszatekintő – kampányait, az idei évben „Zebrajárat” elnevezéssel folytatta. Az iskolakezdés első napján 2013. szeptember 2-án indult el első útján „Zebulon” a rendőrzebra, hogy a gyakorlatban is megismertesse a kisgyermekeket … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Belvárosban fogták el a körözött személyt

Veszprémben az Óváros téren 2013. szeptember 02-án hétfőn délután a rendőrök igazoltattak egy 28 éves veszprémi lakcím nélküli nőt. Az igazoltatás során megállapították, hogy vele szemben a Veszprémi Járás Bíróság elfogató parancsot adott ki kiskorú veszélyeztetése bűncselekmény elkövetése miatt.  Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Távoltartás az apával szemben

Szentgálról érkezett bejelentés 2013.08.30.-án a kora esti órákban, egy 19 éves fiatal lány kért rendőri segítséget, mert édesapja bántalmazta. A lány édesapjának szóvá tette, hogy a lakás költségeihez nem járul hozzá, erre válaszul az apa bántalmazni és fenyegetni  kezdte. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Mosdóból próbált meg szerelvényt lopni

Veszprém, Cholnoky Ferenc Megyei Kórházból 2013.08.31-én este érkezett bejelentés, miszerint egy férfi, aki betegként jelentkezett a sürgősségi osztályra, az ügyelet mosdójában leszerelte a zuhanytartozékokat, melyet táskájába rejtve próbált eltulajdonítani. A férfit a helyszínen visszatartották a rendőrük kiérkezéséig. A járőrök igazoltatták … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!