2013. szeptember hónap bejegyzései

Újabb körözött személyek elfogása a hétvégén

Veszprémben 2013.09.20.-án 15 órakor a rendőrjárőr az egyik Budapest úti benzinkúton igazoltatta N. Dániel Patrik 26 éves veszprémi lakost, akit a Veszprémi Rendőrkapitányság körözött. A férfit előállítását követően őrizetbe vették. Bakonynánán 2013. év szeptember hó 20-án n 20 óra körüli … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Körözött személyeket fogtak el Veszprémben

Veszprém belvárosában 2013. 09.16-án hétfőn a déli órákban a járőrök igazoltattak egy 44 éves budapesti nőt. Az igazoltatás során megállapítást nyert, hogy a Monori Rendőrkapitányság körözését rendelte el közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt.  A körözés alapján a elfogták, majd … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Szabálysértés a segélykérő számok indokolatlan hívása

A szabálysértésekről szóló törvény 2013. szeptember 1-jétől új tényállással, a „segélyhívó számok rendeltetéstől eltérő igénybevételével” egészült ki. Az új jogszabály bevezetésére azért került sor, hogy biztosítva legyen a készenléti szervek, a mentők, tűzoltók, katasztrófavédelem és a rendőrség zavartalan működése, azaz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

A mai nappal elindult a „Zebrajárat”

A Veszprémi Rendőrkapitányság a gyalogosok védelmében indított – két évre visszatekintő – kampányait, az idei évben „Zebrajárat” elnevezéssel folytatta. Az iskolakezdés első napján 2013. szeptember 2-án indult el első útján „Zebulon” a rendőrzebra, hogy a gyakorlatban is megismertesse a kisgyermekeket … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Belvárosban fogták el a körözött személyt

Veszprémben az Óváros téren 2013. szeptember 02-án hétfőn délután a rendőrök igazoltattak egy 28 éves veszprémi lakcím nélküli nőt. Az igazoltatás során megállapították, hogy vele szemben a Veszprémi Járás Bíróság elfogató parancsot adott ki kiskorú veszélyeztetése bűncselekmény elkövetése miatt.  Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!