(2013. július 4. csütörtök) nap bejegyzései

Halálos közlekedési baleset ügyében élt vádemelési javaslattal a Veszprémi Rendőrkapitányság.

Halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság T. Bálint 33 éves budapesti lakos ellen. A nyomozás vádemelési javaslattal zárult. T. Bálint 2013. január 25-én este 8 órakor Tótvázsony külterületén, a 7301. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Bíróság elé állítás közlekedési bűncselekmények elkövetése miatt

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya két büntetőügyben fejezte be a nyomozást bíróság elé állítási javaslattal A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. május 7-én a 20 éves H. Erik Oszkár Veszprém belterületén a Munkácsy Mihály utcában közlekedett személygépkocsijával. A 20 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Állampolgári bejelentés segített a térfigyelő kamerát rongáló férfi elfogásában

2013.07.03-án hajnali 2 órakor lakossági bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére, miszerint Veszprém, Cserhát lakótelepen, az egyik kandeláberen lévő térfigyelő kamerát egy férfi megrongálta. A bejelentő látta, hogy egy pólót és rövidnadrágot viselő férfi felmászik az oszlopra, ott valamit eltör, majd … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!