2013. június hónap bejegyzései

Nem egyezett a szám…

Veszprém belterületén a Veszprémi Rendőrkapitányság balesethelyszínelői 2013. június 12-én az esti órákban ellenőrzés alá vontak egy német hatósági jelzéssel ellátott személygépkocsit, melyhez egy lakókocsi volt kapcsolva. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a személygépkocsi alvázszáma alapján, magyar hatósági engedéllyel és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Rendőrségi összefoglaló

Az elmúlt héten 13 közlekedési balesetnél helyszíneltek a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai. A balesetek túlnyomó részében személyi sérülés nem történt, ugyanakkor három motoros balesetnél is intézkedtünk, melyek személyi sérüléssel végződtek. Nagyvázsony felől Veszprém irányába közlekedett az a motoros, aki egy balra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Édesanyját zsarolta

Hajmáskéren a tegnapi napon (június 11) a déli órákban édesanyját bántalmazással fenyegette meg az utcán egy férfi, aki  300.000 Ft-ot  követelt tőle. A férfinek vélhetően kábítószerre kellett volna a pénz.  Az anya nem teljesítette fia kérését, aki válaszul bántalmazta Őt. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Köszönést értett félre

Veszprémben kedden (június 11-én) a déli órákban egy fiatalember egy hölgy társaságában sétált, mikor velük szemben egy látásból ismert fiatal szemben közlekedett, akinek köszönt. A köszönést a fiatal félre értette, azt gondolta, szidalmazzák, ezért rövid szóváltást követően  egy alkalommal tenyérrel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Tusfürdők a táskába…

Veszprém egyik élelmiszer áruházából érkezett bejelentés 2013.06.11 -én kora este, mert két fő fizetés nélkül akart távozni a boltból. A kiérkező járőröknek az áruház vagyonőre elmondta, hogy a két személy a táskájába rejtett hét darab, különböző márkájú tusfürdőket.  A járőrök … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!