(2013. március 5. kedd) nap bejegyzései

Két betöréssel gyanúsítják

Szentkirályszabadja egyik  családi házba a padláson keresztül tört be ismeretlen tettes február végén és  televíziót, mikrohullámú sütőt, kenyérpirítót tulajdonított el. A helyi körzeti megbízott – Csaba Ákos r. ftőrm. – alapos adatgyűjtésének köszönhetően pénteken (március 01.) reggel előállítottak egy 23 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Engedély nélküli árusokat állítottak elő

A Zirci Rendőrőrs járőrei vasárnap délben Dudaron igazoltatták G.R. 36 éves magyarkeresztúri, G.R. 15 éves, és G.I. 15 éves személyeket, valamennyien román állampolgárok. Mivel engedély nélkül gyapjú garnitúrát árusítottak és a termékről elszámolni nem tudtak, a rendőrök lefoglalták a náluk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Randalírozó fiatalok.

  Állampolgári bejelentés érkezett a Zirci Rendőrőrsre szombaton kora este, mert a buszmegállóban fiatalok hangoskodtak, kukákat döntögettek és egy kerítés darabjaival sétáltak. A kiérkező járőrök gyors adatgyűjtésnek köszönhetően a négy randalírozó fiatalt hamar megtalálták és előállították a Zirci Rendőrőrsre, ellenük … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Barátainál találták meg

szombaton este, a Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei igazoltatás során a várpalotai lakásotthonból eltűnt 16 éves lányt. A fiatalkorú eltűnése miatt az Ajka Rendőrkapitányság a körözését rendelte el, mivel kb. két hete jött el engedély nélkül a lakásotthonból. Ez idő alatt végig … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!