2013. március hónap bejegyzései

Ittasan vezetett

az a 43 éves veszprémi férfi, kinek élettársa bejelentést tett 2013. március 24-én délután a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A bejelentő elmondta, hogy volt élettársa felment hozzá a lakásásra ittas állapotban majd veszekedés után gépkocsiba ülve elhajtott. Az egyenruhások B. Imrét a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Pozitív lett az alkohol szonda

annál, a 38 éves veszprémi férfinél, akit 2013. március 22-én vontak ellenőrzés alá Nemesvámoson. A sofőrt  előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, mivel az ellenőrzés során végrehajtott alkoholos szonda pozitív eredményt mutatott. F. Róbert ellen ittas vezetés miatt büntető feljelentést tettek a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Két betöréssel gyanúsítják

Szentkirályszabadja egyik  családi házba a padláson keresztül tört be ismeretlen tettes február végén és  televíziót, mikrohullámú sütőt, kenyérpirítót tulajdonított el. A helyi körzeti megbízott – Csaba Ákos r. ftőrm. – alapos adatgyűjtésének köszönhetően pénteken (március 01.) reggel előállítottak egy 23 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Engedély nélküli árusokat állítottak elő

A Zirci Rendőrőrs járőrei vasárnap délben Dudaron igazoltatták G.R. 36 éves magyarkeresztúri, G.R. 15 éves, és G.I. 15 éves személyeket, valamennyien román állampolgárok. Mivel engedély nélkül gyapjú garnitúrát árusítottak és a termékről elszámolni nem tudtak, a rendőrök lefoglalták a náluk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Randalírozó fiatalok.

  Állampolgári bejelentés érkezett a Zirci Rendőrőrsre szombaton kora este, mert a buszmegállóban fiatalok hangoskodtak, kukákat döntögettek és egy kerítés darabjaival sétáltak. A kiérkező járőrök gyors adatgyűjtésnek köszönhetően a négy randalírozó fiatalt hamar megtalálták és előállították a Zirci Rendőrőrsre, ellenük … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!