(2013. február 19. kedd) nap bejegyzései

Fent akadt a közúti ellenőrzésen

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály járőrei ellenőrzés alá vontak egy 21 éves személygépkocsival közlekedő férfit, a 8-as számú főútvonal 66-67 km szelvénynél. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a fiatalemberrel szemben a Szombathelyi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, lopás bűntett elkövetése … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Eredményes volt a fokozott ellenőrzés

A hétvégén szombat éjszaka Veszprémi Rendőrkapitányság rendőrei fokozott bűnügyi-közbiztonsági akciót hajtott végre a megyeszékhelyen, valamint Zircen, melynek során több körözött személyt, és ittas vezetőt is sikerült kivonni a forgalomból, és szórakozóhelyen történt lopás elkövetőit is sikerült elfogni. Este 20 óra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Bolti tolvajok buktak le a hétvégén

Veszprém egyik belvárosi áruházának biztonsági őre ért rendőri intézkedést pénteken, mert az üzletben bolti lopáson értek egy fiatal lányt. A helyszínre küldött járőr igazoltatta a 17 éves veszprémi fiatal lányt, akiről kiderült, hogy nem először lopott az üzletből, tavaly decemberben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!