(2013. február 13. szerda) nap bejegyzései

Őrizetben a tolvaj

2013.02.12-én kedden reggel 05.50 órakor Veszprém Egyetem u. 12. szám alatti Központi Kollégiumból  lopásról érkezett bejelentés, amely szerint egy ott lakó hölgy arra ébredt, hogy egy idegen férfi a szobájában ékszeri között kutat.  A kiérkező járőrök meghallgatták a sértettet, akitől … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Új Rendőrkapitány Veszprémben

Az Országos Rendőrfőkapitány február elsejei hatállyal dr. Ipsits Csaba rendőr alezredest, rendőrségi főtanácsost bízta meg a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetésével.  

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Fenn akadt az ellenőrzésen

Az a 21 éves veszprémi férfi, akivel tegnap kora este intézkedtek a Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei. A férfit az egyeik lakótelepen igazoltatták, és az ellenőrzés során kiderült, hogy ellene körözés van kiadva lopás bűncselekmény elkövetése miatt, melyet a Veszprém Megyei Bíróság … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Zaklatatta volt élettársát

az a 27 éves zirci férfi, kinek volt élettársa személyesen tett bejelentést a zirci rendőrőrsön tegnap délelőtt. A rémült hölgy elmondta, hogy volt élettársa folyamatosan zaklatja, azzal fenyegetőzik. A férfi ellen zaklatás miatt büntetőügy van folyamatban, ezért előállították, és őrizetbe … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!