2013. február hónap bejegyzései

Rendőrkézen a hajmáspusztai betörők

A hétvégén, a  Zirc Rendőrőrs járőrei igazoltattak egy gépjárművezetőt, és a személyautóban ülő személyeket, mivel  Papp Gyula r. zls körzeti megbízott tájékoztatta őket, hogy információja van arra vonatkozóan, hogy a gépkocsiban tartózkodók betöréses lopást követtek el Hajmáspuszta majorban.  A társaság … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Nem gyereket toltak a kocsiban

Újabb babakocsis elkövetőket fogtak el a veszprémi rendőrök vasárnap délután. Most Veszprémben próbált meg észrevétlenül eltolni néhány lopott tárgyat két fiatal, amelyeket egy tárolófeltörés során szereztek meg.  A 25 éves férfit és a 15 éves lányt a bejelentő zavarta meg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Nemzetközi ügy

Egy Ausztriában talált angol rendszámot illesztett márkás, bal kormányos autójára egy herendi férfi, akit  a veszprémi járőrök vontak intézkedés alá vasárnap délelőtt. A  44 éves gépkocsit vezető férfi elismerte a cselekményt  elkövetését, ellene  egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt indult … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Véget ért a szabadsága…

Annak, a 17 éves fiúnak, akit a Zirci Rendőrös járőrei tegnap délelőtt a buszmegállóban igazoltatás alá vontak. Az ellenőrzés alkalmával fény derült arra, hogy a bakonyoszlopi fiatal lakos körözése van elrendelve, mivel Bp. XIV. kerületi Gyermek és Fiatalkorúak Intézetéből 2013. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Fent akadt a közúti ellenőrzésen

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály járőrei ellenőrzés alá vontak egy 21 éves személygépkocsival közlekedő férfit, a 8-as számú főútvonal 66-67 km szelvénynél. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a fiatalemberrel szemben a Szombathelyi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, lopás bűntett elkövetése … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!