2012. december hónap bejegyzései

Nehogy kizsebeljék!!

Az ünnepek előtti megnövekedett vásárlóforgalom vonzza a bűnelkövetőket! Ahol egyszerre nagyobb tömeg van, így a karácsonyi vásárban, áruházakban, üzletekben, piacokon, vásárcsarnokokban előszeretettel lépnek akcióba a zsebtolvajok, és alkalmi tolvajok ! Értékeinek, pénzének megóvása érdekében fogadja meg az alábbi tanácsainkat: Ne … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Alvást színlelt a lebukott tároló feltörő

2012. december 08-án egy veszprémi lakos tett bejelentést ismeretlen tettes ellen, aki kevéssel éjfél előtt Damjanich utcai társasház egyik lépcsőházában a 4. emelten található tárolójának ajtaját befeszítette, azonban az ott elhelyezett élelmiszerek és használati tárgyak közül semmit nem tudott eltulajdonítani, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Napokban történt

Olcsó húsnak híg a leve A hétvégén, 2012. 12. 07-én dél után néhány perccel érkezett bejelentés kapitányságunkra, miszerint egy 59 – éves budapesti lakos, más nevére kiállított 90 %-os kedvezményre jogosító nyugdíjas igazolvánnyal jegyet vásárolt. A férfi Hévízről kívánt így … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Gépkocsi feltörések megelőzése

Az ünnepeket megelőző bevásárlás időszakában a rendőrség kiemelt figyelmet fordít a különböző bevásárló- és üzletközpontok, alkalmi kirakodóvásárok helyszínére, piacokra, üzemanyag-töltő állomásokra, pályaudvarokra, pénzintézetekre, valamint olyan nagy tömegeket vonzó helyszínekre, ahol valószínűbb lehet a vagyon elleni jogsértések bekövetkezése.   A vagyon … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Decemberi Hírlevél

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek, Hírlevél | Hozzászólás most!