2012. szeptember hónap bejegyzései

Európai Mobilitás Hét és az Autómentes Nap veszprémi Programja

2012. szeptember 17-22. között Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Európai Mobilitási Hetet, a fenntartható és környezetbarát városi közlekedést népszerűsítő programsorozatot szervez, melynek jelmondata: „Mozdulj a jó irányba!” A rendezvény a nemzetközi szakmai szövetségek és az Európai Unió támogatásával valósul meg. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek, Rendezvények | Hozzászólás most!

Hagyományteremtő iskolakezdési akció Veszprémben

Az idei tanévtől hagyományteremtő jelleggel indított és új elemekkel gazdagított iskolakezdési akció célja, hogy az első osztályos gyerekek mellett, szüleik is személyesen megismerkedjenek az iskola rendőrével. Szeptember 04.-én a tanév második napján az elsősöket az iskola rendőre is köszöntötte a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Nyitva felejtett gépkocsi…

Augusztus 31-én, pénteken, egy negyvenhárom éves veszprémi férfi tett feljelentést kapitányságunkon ismeretlen tettes ellen, aki péntek délután egy belvárosi parkolóban hagyott személygépkocsijából – melynek ajtaja nyitott állapotban volt – eltulajdonította táskáját, benne lévő okiratokkal és személyes tárgyakkal együtt. A Veszprémi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!