2012. augusztus hónap bejegyzései

Mint a dominó

Négy autó összetört, egy ember könnyű sérüléseket szenvedett abban a közlekedési balesetben, amit augusztus 28.-án a kora délutáni órákban, Veszprémben a Jutasi úti Vásárcsarnok feletti parkolóban okozott egy helyi lakos nő. A balesetet okozó gépkocsi vezetője balra kanyarodása során nekiütközött … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Házaspárra törte rá az ajtót az agresszív szomszéd

Augusztus 25.-én az esti órákban szomszédjának agresszív viselkedése miatt tett bejelentést a rendőrségre egy hajmáskéri asszony. Az asszony még a lakása előtt szóváltásba keveredett szomszédjával, aki a veszekedés hevében, feltehetően ittas állapotának köszönhetően fenyegetővé és ellenségessé vált. A nő miután … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Cigaretta okozott tüzet

Súlyos, életveszélyes égési sérüléseket szenvedett egy veszpérmi idős asszony, akinek ágyát feltehetően cigarettaparázs lobbantotta lángra. Augusztus 23.-án az esti órákban tett a tűzesetről bejelentést a rendőrségre a veszprémi katasztrófavédelem diszpécsere. Az idős és ugyanakkor nehezen mozgó asszony egyedül tartózkodott a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Kocsmában fogták el

Augusztus 22-én a délutáni órákban Veszprém belvárosában található vendéglátó egység közbiztonsági ellenőrzése során igazoltattak a járőrök egy helyi lakos férfit, akiről az intézkedés során megállapítást nyert, hogy ellene a Veszprém Megyei Bíróság Büntetés Végrehajtási Csoportja elfogató parancsot bocsátott ki.  A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Hirtelen lépett az útra

Augusztus 21.-én az esti órákban Csetény belterületén egy személygépkocsi ütött el egy 12 éves gyalogosan közlekedő fiút, aki az út jobb oldalán lévő autóbusz megállóból hirtelen az úttestre futott. A gyermek a buszon utazott, majd leszállást követően körültekintés nélkül, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!