2012. július hónap bejegyzései

Fotópályázat a közlekedésbiztonság jegyében

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek, Pályázatok | Hozzászólás most!

Veszekedés miatt bukott le

Július 22.-én a kora hajnali órákban Veszprémben egy családi veszekedéshez riasztották a járőröket. A bejelentő hívott segítséget, mivel volt élettársa többszöri kérésre sem akarta elhagyni a lakását. A rendőri intézkedés során a kérlelhetetlen férfiről megállapítást nyert az is, hogy ellene … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Rendőrnek is kiadta magát

Önkormányzati dolgozónak, majd rendőrnek adta ki magát az a férfi, aki Veszprémben egy idős hölgytől korábban 10.000. Ft-ot, majd a tegnapi nap folyamán 30.000. Ft-ot lopott el. Július 16.-án a délutáni órákban, egyből hazaérkezését követően csengetett be a nyugdíjas asszony … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Vásárlás közben lopták meg

A veszprémi használtcikk piacon vasárnapon délelőttönként megrendezett vásár, széles „árukínálatával” minden héten nagy vásárlótömeget vonz. A viszonylag kis helyen összezsúfolódó emberek figyelmét leköti a keresgélés, vásárlás, mely az alkalmi lopások elkövetőinek kedvező táptalajt biztosít. Így történhetett, hogy a hétvégén, július … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Nyitott házba surrant be

Július 15.-én a délelőtti órákban tett bejelentést egy veszprémi asszony, akinek a nyitott állapotban lévő családi házából ismeretlen elkövető eltulajdonította táskáját, a benne lévő személyes iratokkal, bankkártyával, és 200.000. Ft készpénzzel együtt. Az elkövetőt a lopástól az sem riasztotta el, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!