2012. június hónap bejegyzései

Júniusi hírlevél

Kategória: Hírlevél | Hozzászólás most!

Hétvégi legfrissebb

Őrizetben az üzemanyagtolvaj Június 22-én az éjszakai órákban Veszprém egyik lakótelepén sétáltatta kutyáját egy férfi, aki arra lett figyelmes, hogy két ember egy gépkocsiból üzemanyagot próbál leszívni. Mikor az elkövetők meglátták, elfutottak, de egyiküket sikerült követnie, majd bejelentést tett a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Pár perc alatt elfogták a gépkocsi feltörés elkövetőit

Június 21.-én a délutáni órákban Herend, Hajagtetőn elkövetett gépkocsifeltörésről tettek bejelentést az ügyeltre. Egy baráti társaság autóval indult kirándulni, majd leparkoltak és sétálni indultak. Kis idő múlva egy nagy csattanást hallottak, majd a kocsihoz szaladva egy kék színű Opel Astrát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Eltűnt lányt találtak

Június 20.-án a délelőtti órákban névtelen bejelentő telefonált az ügyeletre, aki egy eltűntként keresett fiatal lány tartózkodási helyéről adott át információkat. A bejelentést követően a járőrök a megadott veszprémi címen megjelentek, ahol valóban megtalálták az eltűnés miatt már március óta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Motoros baleset Cseszneknél

Június 20.-án a délelőtti órákban a 82. számú főútvonal Csesznek külterületi részén bekövetkezett közlekedési balesetről érkezett bejelentés. A helyszínelés során megállapítást nyert, hogy a motoros haladása során egy erősen balra ívelő útkanyarulatban “túlfékezte” járművét, amelynek következtében azzal lesodródott az úttest … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!