(2012. május 23. szerda) nap bejegyzései

Fokozott ellenőrzések a balesetek megelőzésére

A Veszprémi Rendőrkapitányság május 16.-17-18-án a fokozott ellenőrzést tartott a 82-es számú főútvonal Cseszneki szerpentin részén a Veszprém Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség műszaki ellenőreivel közösen. Az ellenőrzés apropóját az adta, hogy az idén már kettő motoros baleset történt ezen az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Szerdai hírek

Elfogták a randevú alatt A veszprémi Völgy-híd alatti járdán sétált újdonsült férfiismerősével az a 20 éves tótvázsonyi nő akit a rendőrjárőr igazoltatott. Mivel semmilyen személyazonosságának megállapítására alkalmas okmánnyal nem rendelkezett ezért adatainak megállapítása végett előállításra került a rendőrkapitányságra. Adatainak ellenőrzése … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Alkotó kezek díjátadó ünnepsége

A Veszprém Városi Baleset-megelőzési Bizottság minden évben megrendezi a „Közlekedésbiztonság Gyermekszemmel” országos felmenetelű rajzpályázatot. Évről-évre egyre több rajz érkezik a kapitányágra, melyből díjazottat választani nem könnyű feladat. Annak ellenére, hogy kategóriánként kevés rajz díjazható, úgy érezzük, hogy a sok-sok alkotó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek, Rendezvények | Hozzászólás most!