2012. május hónap bejegyzései

Ketten is körözték

2012.május 29-én az esti órákban Veszprém legnagyobb lakótelepén igazoltatott egy 24 éves férfit a rendőrjárőr. Adatainak ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy ellene egy folyamatban levő bűnügyben a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, míg jogerős szabadságvesztés büntetésének letöltése miatt a Veszprém Megyei … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Lakossági felhívás a lakásbetörések megelőzésére

Az ingatlanok és vagyontárgyak megóvását nem csupán mechanikai védelmi eszközökkel kell és lehet biztosítani, hanem azok védelme a tulajdonosok figyelmét és a vártalan helyzetekre történő megfelelő reagálást is megköveteli. A lakásbetörések nagy részét éjszaka, a sötétség leple alatt követik el. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Hosszú hétvége veszprémi eseményei

Autója mellett esett el az ittas sofőr Május 27.-én a késő délutáni órákban a Mentőszolgálat tett bejelentést az Ügyeletre, hogy jelenleg egy ittas személyt látnak Veszprém belterületén, aki ezt megelőzően gépkocsival közlekedett. A kiérkező járőrök meghallgatták a helyszínen lévő tanúkat, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Fokozott ellenőrzések a balesetek megelőzésére

A Veszprémi Rendőrkapitányság május 16.-17-18-án a fokozott ellenőrzést tartott a 82-es számú főútvonal Cseszneki szerpentin részén a Veszprém Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség műszaki ellenőreivel közösen. Az ellenőrzés apropóját az adta, hogy az idén már kettő motoros baleset történt ezen az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Szerdai hírek

Elfogták a randevú alatt A veszprémi Völgy-híd alatti járdán sétált újdonsült férfiismerősével az a 20 éves tótvázsonyi nő akit a rendőrjárőr igazoltatott. Mivel semmilyen személyazonosságának megállapítására alkalmas okmánnyal nem rendelkezett ezért adatainak megállapítása végett előállításra került a rendőrkapitányságra. Adatainak ellenőrzése … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!