2012. március hónap bejegyzései

Márciusi hírlevél

 

Kategória: Hírlevél | Hozzászólás most!

Szórakozóhelyről vitték el a táskáját

Egy 24 éves dorogi egyetemista hölgy szórakozott egy főként diákok által látogatott veszprémi szórakozóhelyen 2012.03.23-án a hajnali órákban. Amikor távozni készült, akkor vette észre, hogy a DJ pult mellé elhelyezett kézitáskáját valaki onnan elvitte a benne levő készpénzével, irataival valamint … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Megütötte társát

Csütörtök délután (március 22.) Veszprém egyik hipermarket áruházának opetátora tett bejelentést a Rendőrség ügyeletére, hogy az áruház parkolójában két férfi összeverekedett, melynek következtében egyikük a földön fekszik vérző fejjel. A helyszínre gyorsan kiérkező járőr megállapította, hogy előzetes szóváltást követően kettő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Drága hifitorony

Egy 51 éves veszprémi férfi rendelt magának egy internetes aukciós portálról hifitornyot 30.000.-Ft értékben. A hirdetőnek a megadott bankszámlaszámra előre el is utalta a kialkudott vételárat, azonban a visszaigazolás ellenére a várt műszaki cikk nem érkezett meg a címére, majd … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

RAJZPÁLYÁZAT gyermekeknek!

Az ORFK-OBB felmenő rendszerű, egyéni gyermekrajz pályázatot hirdet KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁG GYERMEKSZEMMEL címmel az alábbi feltételek alapján: Pályázhatnak – óvodások (3-6 év) – alsó tagozatos (7-1o év) és – felső tagozatos (11-15 év) általános iskolás gyermekek. Az elkészített pályamű mérete A/4 vagy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek, Pályázatok | Hozzászólás most!