2012. február hónap bejegyzései

Körözöttet fogtak

Február 28-án a Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei szolgálatuk teljesítése során a délelőtti órákban a városban található hajléktalanok lakta erdős területen igazoltattak két férfit. Tekintettel arra, hogy a két személy a kapitányságon folytatott nyomozásban betöréses lopás elkövetésével gyanúsítható, őket a rendőrök előállították, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Almás levél a zsebben

Hétfőn este (02.27.) 21 órakor a megyeszékhely egyik hipermarket áruházából érkezett bejelentés, hogy bolti lopás miatt visszatart a biztonsági szolgálat egy fiatalt. A kiérkező járőr igazoltatta a lopással gyanúsított 15 éves fiatalembert, akiről kiderült, hogy a Gyulafirátóti Gyermekotthon lakója. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Segítő kezek

Február 27.-én a késő esti órákban járőrszolgálatuk teljesítése alatt ellenőrizték a rendőrök a veszprémi autóbusz pályaudvart, melynek során két hajléktalan férfit igazoltattak. Az intézkedés közben egyikük segítséget kért a járőröktől, mivel nagyon fázott és éjszaka a hajléktalanszállón szeretne menedéket találni. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Csíkot húzott a gépkocsira

Egy régi adósságból eredő anyagi elszámolási vita vezetett ahhoz a gépkocsi rongáláshoz ami a hétvégén 2012.február 25-én történt Szentkirályszabadján. Egy 46 éves helyi lakos unokahúgát látogatta meg, amikor összetalálkozott egy ismerősével akinek másfél éve hitelbe odaadott egy 10.000.-Ft értékű gépkocsialkatrészt. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Februári hírlevél

     

Kategória: Hírlevél | Hozzászólás most!