2012. január hónap bejegyzései

Lopáson érték tetten

2012.01.28-án a veszprémi plázában található élelmiszerboltból érkezett bejelentés a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, hogy egy személyt lopáson tetten értek, és az elkövetőt üzlet biztonsági őre a helyszínen visszatartja. A kiérkező rendőrjárőr megállapította, hogy egy 27 éves nagykanizsai illetőségű férfi fogkrémet, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Elfogták a bolti “szarkákat”

Elfutottak a bolti tolvajok Csütörtökön délelőtt 08:30 órakor egy zirci nagyáruházhól érkezett bejelentés bolti lopásról . Az áruházban 3 fiatal 1 üveg Jagermeister szeszesitalt tulajdonított el, az üzletben egy személyt visszatartottak, ketten az itallal azonban, melynek értéke 5339 Ft elfutottak. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Régi trükk – új áldozat

Az internetes csalás már régóta működő módszerét választotta egy személy, aki az egyik internetes aukciós oldalon egy kabátot kínált eladásra, 22.000 Ft értékben. Egy veszprémi férfi megrendelte a kabátot, az eladó számlaszámára átutalta az áru értékét postaköltséggel együtt, majd várta, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!