2011. december hónap bejegyzései

Bíróság előtt a tiltott kéjelgő

December 27.-én a délutáni órákban a 8-as számú főút Gulyadombi bejáróval szemben észlelték a járőrök, hogy a főúttól kb. 30 m-re lévő bokros területen egy gépkocsi várakozik. A rendőrök a gépkocsiba betekintve légyott közben „in flagranti” értek tetten egy férfit … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Év végi tüzijáték

2011. szeptember 01-el hatályos a polgári célú pirotechnikai tevékenységről szóló 173/2011. (VIII.24.) Korm. rendelet. A rendelet egész évben lehetővé teszi a csekély hatóanyag-tartalmú (nagyon alacsony kockázat és elhanyagolható zajszint), emberi tartózkodás céljára szolgáló épületek belsejében történő használatra szánt 1. pirotechnikai … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Gyalogosbarát nyereménysorsolás

Tájékoztatunk minden  regisztrált tagot, aki csatlakozott a Veszprémi Rendőrkapitányság “Gyalogosbarát” programjához, hogy 2011. december 15.-én lejárt a nyereményjátékhoz kapcsolódó jelentkezési a lehetőség. A mai napon bizottság előtt kisorsolásra került a három szerencsés nyertes, akiket postai úton értesítünk, hogy mikor és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Gyalogosbarát, Hírek | Hozzászólás most!

Gyalogost gázolt

December 14.-én a késő délutáni órákban a Veszprémi Kórház baleseti ambulanciájáról érkezett bejelentés, mely szerint egy közlekedési balesetben részes személyt kezelnek 8 napon túli sérülésekkel. Az adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy egy Peugeot gépkocsival közlekedő férfi Veszprémben az Almádi út … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Zseblopás a karácsonyi vásárban

Zseblopás a karácsonyi vásárban A tegnapi napon (2011. december 12-én hétfőn) zseblopás miatt tett feljelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy szentantalfai hölgy, mert fia farzsebéből ismeretlen személy a délutáni órákban eltulajdonította nagy értékű mobiltelefonját, melynek értéke 75. 000,- Ft. A Veszprémi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!