2011. november hónap bejegyzései

Hétfői krónika

17 évesen rabolt- elfogták November 28-án a déli órákban Veszprém egyik hipermarket áruházának mellékhelyiségében egy 17 éves herendi fiú eltulajdonította egy vásárló női táskáját a benne lévő pénztárcával, amiből 18.500 Ft készpénzt magához vett. A hölgy amikor észlelte, hogy meglopták … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Közlekedési baleset okozóját keressük!

2011. november 28-án 09 óra 30 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, szürke színű csapott hátú Opel Astra F típusú személygépkocsival közlekedett Veszprém belterületén, a Munkácsy utcán a Halle utca felől a Jutasi út irányába. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Kiflit loptak az áruházból

Szombaton, november 26-án, nem sokkal éjfél előtt bejelentés érkezett az egyik városszéli hipermarketből. A kiérkező járőrök, két budapesti hajléktalant igazoltattak, akik szeszesitalt és kiflit tulajdonítottak el az üzletből 607,- Ft értékben. A két ittas személyt tulajdon elleni szabálysértés miatt előállították, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Hétvégi események

Verekedéssel zárult a focimérkőzés A hétvégén, november 20-án (vasárnap) Veszprém-Gyulafirátóton focimérkőzés került megrendezésre. A meccs ideje alatt bejelentés érkezett, hogy a Gyulafirátóti csapat szurkolótáborban szóváltás alakult ki, minek következtében tettlegességre is sor került. Az egyik szurkolót egy alkalommal arcon ütötték, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Krónika – a napokban történt

Pénztárcalopás a piacon, kábítószer a kesztyűtartóban (hétvégi események) Pénteken (november 11) Veszprém vásárcsarnoknál kettő lopás is történt. Egy hajmáskéri férfinak a pulton felejtett pénztárcáját lopta el ismeretlen tettes, benne készpénzzel, bankkártyával és iratokkal, 25.000 Ft kárt okozva. Egy másik férfinak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!