2011. október hónap bejegyzései

Őrizetben a feleségét bántalmazó férfi

Kiskorú veszélyeztetése miatt indult büntetőeljárás- őrizetbe vétele mellett – egy 47 éves eplényi férfi ellen, aki szerdán kora este előzetes szóváltást követően ittas állapotban bántalmazni akarta a feleségét, melyet a nagyobbik lányuk akadályozott meg. Az esetnek szemtanúja volt az otthon … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

A vizes út és egy őz miatt két baleset

Október 25.-én a reggeli órákban egy szlovák állampolgár az általa vezetett Skoda típusú személygépkocsival közlekedett a 82. számú főútvonalon Győr felől Zirc irányába. Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban a nedves, vizes felületű úttestről letért a jobboldali útpadkára, majd az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Szemfüles szomszédoknak köszönhetően maradt gazdájánál a kerti törpe

Október 23.-án a délutáni órákban egy helyi lakos férfi telefonon tett bejelentés, amint szemtanúja volt annak, hogy a szemközti családi ház udvarán egy idegen személy tartózkodik, egy másik pedig sietve egy nagy barna táskát cipelve távozik. A bátor és szemfüles … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Vadelütések a főútvonalakon

Az elmúlt héten több vadelütéses közlekedési baleset is történt a Veszprémi Rendőrkapitányság területén, jellemzően a főútvonalak lakott területen kívüli szakaszain. Legutóbb csütörtökön október 13-án Gyulafirátót külterületén a 82-es számú főútvonalon egy balról az úttestre futó őzet ütött el egy Opel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Erőszak az iskolában?!

2011. október 14-én a Veszprém MRFK Bűnmegyelőzési Osztálya a Veszprémi Rendőr-kapitánysággal közösen régiós szakmai fórumot tartott a Városháza Kossuth termében “Iskolai erőszak okainak feltárása, a jelenlegi helyzet javítása” címmel. Az iskolában elkövetett erőszakos esetek egyre súlyosabbak, egyre fiatalabb korban kezdődnek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!