2011. szeptember hónap bejegyzései

Napi hírek Veszprémből

Alkalmi lopás a belvárosban Szeptember 27-én egy veszprémi hölgy tett feljelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon akinek ismeretlen tettes Veszprém belvárosában egy használtruha üzletben eltulajdonította a kosarából a pénztárcáját, benne iratokkal és 6.000 Ft készpénzzel. Meggondolta magát a tolvaj Veszprém egyik nagy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

A szamárnak kutya baja lett

Csütörtökön kora délután egy szamárfogat közlekedett Nagyvázsony és Vöröstó közötti külterületen földúton. Amikor a fogattal a hajtó az aszfalt útra akart ráhajtani, a fogat egyensúlyát vesztve balra dőlt és felborult. A balesetben a fogat hajtója egy 43 éves ajkai hölgy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Tragikus baleset a 8-as számú főúton

2011.09.20-án 11 óra körüli időben egy 33 éves veszprémi férfi közlekedett személygépkocsijával a 8-as számú főúton Herend külterületén Veszprém irányába. Haladása során járművének jobb elejével elütötte a vele szemben az útpadkán gyalogló 48 éves herendi illetőségű hölgyet, aki a kórházba … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK, LEGYEN ÖN IS GYALOGOSBARÁT!

Tisztelt Látogató! CSATLAKOZZON HOZZÁNK, LEGYEN ÖN IS GYALOGOSBARÁT! 1. Bevezető – elriasztó a statisztika Az utóbbi időben a gyalogos-átkelőhelyeken, illetve annak közvetlen közelében több olyan közúti közlekedési baleset is történt Veszprémben, melynek sértettje gyalogos volt. A tavalyi évben 3, míg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Gyalogosbarát | Hozzászólás most!

Alkalmi lopók akcióban

A tegnapi napon (szeptember 19.) egy megyeszékhelyen élő férfi tett feljelentést, mert a bankszámlájáról két alkalommal ismeretlen személy összesen 200.000 Ft készpénzt vett fel. Mindezzel akkor szembesült, mikor a bankban a nyugdíját szerette volna felvenni, de az alkalmazott közölte vele, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!