2011. augusztus hónap bejegyzései

Őrizetben az eltiltott

Augusztus 30.-án a délutáni órákban igazoltatott Herenden a körzeti megbízott egy személygépkocsival közlekedő helyi lakos férfit. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a sofőrt a Veszprémi Rendőrkapitányság korábbi ittas vezetése miatt 2011. július 14.-től hat hónap időtartamra eltiltotta a vezetéstől. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Szerződéssel házalnak a bádogosok

A trükkös lopások, csalások számtalan lehetősége közül a Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét felütötte fejét a házaló bádogos munkavégzés, ereszcsatorna cserélés, javítás. A trükkösök azonban elővigyázatosabbak lettek, finomítottak a technikán, és az általuk felajánlott munkát már szerződéshez kötötten végzik és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Közlekedési Bírság Kisokos – Mi változott július 1-től?

Kategória: Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Zseblopások és elfogások a hétvégén

Zseblopások Kisebb értékre elkövetett lopás miatt tett feljelentés augusztus 26-án egy férfi a Veszprémi Rendőrkapitányságon. A sértett augusztus 23-án a délelőtti órákban Veszprém belvárosában sétálgatott, mikor egy óvatlan pillanatban ismeretlen elkövető hátizsákjának zipzárral zárt zsebéből kiemelte és eltulajdonította pénztárcáját a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Hétvégén a baleset-megelőzésé volt a főszerep

A Veszprémi Rendőrkapitányság két akcióval is a biztonságos közlekedés mellett kampányolt. Pénteken az esti órákban a 8. számú főút Veszprémi elkerülőjén tolmács igénybevétele mellett tartottunk baleset-megelőzési akciót, melynek célja az elalvás miatt bekövetkezett balesetek megelőzése volt. A hazánkba érkező, hazatérő, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!