(2011. július 7. csütörtök) nap bejegyzései

Vigyázzunk az alkalmi tolvajokkal!

Tegnapi napon (július 06.) egy veszprémi férfi tett feljelentést a rendőrkapitányságon, hogy a vásárcsarnokban rövid időre őrizetlenül hagyott táskáját ismeretlen személy eltulajdonította. A sértett az egyik üzletnél található pulton felejtette a táskát, majd rövid idő elteltével visszament érte, de akkor … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Vigyázzunk az alkalmi tolvajokkal!

Tegnapi napon (július 05.) Veszprémben több alkalmi lopásról is érkezett bejelentés. A déli órákban egy belvárosi üzletben a sértett a pénztárnál hagyta a táskáját, benne korábban vásárolt termékkel, amíg az üzletben vásárolt. Amikor kifelé ment az üzletből, már nem volt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Csalás miatt körözték-elfogták

Július 05-én az esti órákban Hajmáskéren kellett intézkedniük egy lakásban a rendőröknek, mert családi veszekedésről érkezett bejelentés, ahol testvérpár szólalkozott össze. A körzeti megbízottak igazoltatták az otthon tartózkodókat, és az ellenőrzés során kiderült, hogy egyikük tartózkodási helyének megállapítását rendelte el … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!