(2011. július 1. péntek) nap bejegyzései

Bombával fenyegetőzött

Ismeretlen férfi telefonált be június 29-én 22 óra után a rendőrség ügyeletére azzal, hogy Szentgálon egy családi háznál csőbomba fog robbanni. A járőrök azonnal a helyszínre siettek, az épületet és környékét átvizsgálták, robbanóanyagot azonban nem találtak. A telefonálót azonban sikerült … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

DVD-k a csomagtartóban

Szerzői jogok megsértése miatt indult büntetőeljárás egy 23 éves veszprémi férfi ellen, akit a járőrök szerdán (június29) este igazoltattak Veszprémben a Cholnoky úton. A férfi egy Volkswagen Golf gépkocsival közlekedett, melynek csomagtartójában 52 db másolt DVD lemez volt elhelyezve, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Ittasasan vezette a Trabantot

Szerdán kora délután egy Trabant gépkocsi vezetőjét ellenőrizték a közlekedési rendőrök Veszprém külterületén, a sofőrön alkoholszagot éreztek, ezért alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá. A balatonfüzfői férfi elmondta, hogy reggel kettő 04,dl pálinkát, előző este pedig 2 sört ivott. A férfit előállították … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!