2011. július hónap bejegyzései

Őrizet lett a vége az engedély nélküli vezetésnek

A Veszprémi Rendőrkapitányság beosztottja július 28-án a délutáni órákban igazoltatott Veszprém belterületén egy Mitsubishi terepjáróval közlekedő nőt. Az ellenőrzés során a megállapítást nyert, hogy a gépkocsi sofőrje nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, mivel négy hónapra eltiltották a vezetéstől. A hölgy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Bolti lopások – Veszprémi helyzetkép

Aki 20.000. Ft alatti értékre követ el lopást szabálysértést valósít meg és vele szemben a bíróság szab ki büntetést. Ez idáig 2011-ben 134 bolti lopást elkövető személlyel szemben folytatott előkészítő eljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság és elmondható, hogy a bolti lopások … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Belehajtottak míg átengedte a gyalogost

Július 26-án a délelőtti órákban Veszprém belterületén bekövetkezett közúti balesetről érkezett bejelentés. Egy veszprémi nő utasával közlekedett a Gyöngyvirág utcában, és haladása során elsőbbséget biztosított a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogos számára. A forgalmi okból történő megállást követően a mögötte haladó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Szén-monoxid érzékelő a zsebben

Kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás egy nagyesztergári férfi ellen, aki július 25-én a délelőtti órákban ruhaneműt és szénmonoxid érzékelőt kísérelt meg eltulajdonítani egy veszprémi áruházból. Az üzletből érkezett bejelentés alapján jelentek meg a járőrök a Tesco hipermarketnél, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Kábítószerezett és még körözték is a boszniai férfit

Kábítószerrel visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy bosznia-hercegovinai férfi ellen, akit július 26-án a hajnali órákban fogtak el a Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei. Egy gépjármű ellenőrzése során került sor az elkövető igazoltatására, aki az intézkedés során, amellett, hogy külföldi állampolgár lévén nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!