(2011. június 1. szerda) nap bejegyzései

Iskolazárási akció Veszprémben

Iskolazárási akció Közeledik a tanév vége, a gyermekek már a nyári szünetre készülnek.  A gyermekbalesetek  megelőzése érdekében a Veszprémi Rendőrkapitányság június 01 és 15 között fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tart az oktatás kezdő és záró időpontjában. Az akcióban Veszprém 6 általános … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Gépkocsit nyitva hagyni továbbra is veszélyes!

Kisebb értékre elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki egy veszprémi cég telephelyének bekerített udvarán parkoló nyitott állapotban lévő kisteherautóból eltulajdonította a sofőr pénztárcáját a benne lévő készpénzzel, bankkártyával és személyes irataival együtt. A férfi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Botev iskolások Budapesten

Botevesek vettek részt a Pindúr-Pandúr Ki Mit Tud vetélkedőn  A Nemzedékek Biztonságáért –közhasznú- Alapítvány, az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága országos program keretében 2011. május 28-án Budapesten rendezte meg a „Pindúr-Pandúr Ki Mit Tud” MINI-KRESZ programját. A program célja, hogy a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!