2011. június hónap bejegyzései

Rendőrségi kérés

A Veszprémi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a képen látható Hubert Roland veszprémi lakost, aki 2011. május 31-én 12.15 órakor a Dobán lévő Pszichiátriai Rehabilitációs Intézetből ismeretlen helyre távozott. Az eltűnt személy 36 éves, kb. 180-185 cm magas, vékony testalkatú, hosszúkás … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Véget ért az iskola –nem történt gyermekbaleset

Véget ért a tanév az általános iskolákban a gyermekek már a nyári szünetet élvezik.  A gyermekbalesetek megelőzése érdekében a Veszprémi Rendőrkapitányság június 01 és 15 között fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott az oktatás kezdő és záró időpontjában. Az akcióban Veszprém 6 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Autószalonból próbált meg pénzt lopni

Hétfőn (június 20) a déli órákban Veszprémben az egyik autószalon raktárhelyiségébe ment be egy 30 éves férfi, ahol értékek után kutatott. A keresése eredménnyel járt, az egyik dolgozó táskájából elemelt 11.000 Ft készpénzt. Már éppen távozott volna, amikor a raktárhelyiségben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Nyár egyik slágere a fagylalt

Feltehetően ez  motiválta azt  az elkövetőt, aki szombatról vasárnapra virradóra betört egy nagyvázsonyi panzióba, ahonnan 3 tégely fagylalton kívül mást nem vitt magával. A panzióba a bejáratnál lévő ablaküveget betörve jutott be, a lopással 9.000 Ft kárt okozott a tulajdonosnak, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Bankkártyáról emelt le pénzt

Pénteken egy 54 éves hölgy  vásárolt a Balaton Plázaban, mikor észrevette, hogy nincs meg a pénztárcája a táskában. A pénztárcában 60.000 FT készpénzen kívül bankkártya is volt ezért felhívta a számlavezető bankot, hogy a kártyát letiltsa. A bank diszpécsere  közölte, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!