2011. május hónap bejegyzései

Trükkös lopás

Késköszörülés kedvezménnyel  Nagyobb értékre elkövetett lopás bűncselekménye miatt indult nyomozás ismeretlen tettesek ellen a Veszprémi Rendőrkapitányságon, akik a tegnapi nap folyamán egy veszprémi nyugdíjas férfitől 207.000 Ft-ot tulajdonítottak el. A délutáni órákban két férfi csengetett be az idős bácsihoz, azzal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Hétvégi legfrissebb

Készpénzt vett fel a tolvaj Május 15-én vasárnap egy veszprémi nyugdíjas férfi Veszprémben a belvárosban lévő bankfiókban felvette a nyugdíját majd   felszállt az egyik helyijáratú autóbuszra. Még aznap észlelte, hogy nincs meg a bankkártyája, melyet a bankból kilépve a kabátja … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Májusi hírlevél

   

Kategória: Hírlevél | Hozzászólás most!

Napi kiemelt

Szeretem, ha a szellő simogat Szeméremsértés miatt indult büntetőeljárás az ellen a veszprémi férfi ellen, aki a tegnapi nap folyamán saját második emeleti lakásának ablakában simogatta meztelen testét. A bejelentésre kiérkező rendőrök a bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a férfit előállították, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Szuperbringa és KIK egy napon

SZUPERBRINGA 2011-ben a Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a kerékpárosok közlekedésbiztonságára. Ennek eleme a „SZUPERBRINGA” program, melyben a rendőrség mellett a Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége is részt vesz, valamint a Kerékpáros Iskola Kupa is.   Mindkét rendezvény célja, hogy a kerékpárosokkal kevesebb … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!