(2011. április 19. kedd) nap bejegyzései

Lakossági Fórum

A hozzászólás lehetőséget használva észrevételeivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, mihamarabb válaszolunk.   

Kategória: Fórum | Hozzászólás most!

Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a Közterületek Biztonságáért Fórum honlapján. Az oldalt az “Összefogással a Biztonságos Veszprémért” pályázat keretén belül, a város közbiztonságának fenntartásáért tenni tudó és tenni akaró állami és civil szervezetekkel közösen hoztuk létre. Célunk, hogy Veszprém biztonságosabb településsé váljon, melynek megvalósításához … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kezdőlap | Hozzászólás most!

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vezetése

Dr. Ipsits Csaba r. ezredes Rendőrségi főtanácsos Rendőrkapitány Hivatásos szolgálati viszonyát 1983. december 01-jén közlekedési járőrként kezdte az Ajkai Rendőrkapitányságon. Szakmai tapasztalatai miatt 1991-1997 bűnügyi osztályvezetőként teljesített szolgálatot az Ajkai Rendőrkapitányságon. A Veszprém megyei Rendőr-főkapitányságon, mint vagyonvédelmi kiemelt főnyomozó majd, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Szervezetünk | Hozzászólás most!

Naptár az időseknek

A Veszprémi Rendpőrkapitányság a Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata által biztosított támogatásból az idős korúak áldozattá válásának megelőzése érdekében részükre 2011. éves A2 méretű bűnmegelőzési naptárat készítetett. A naptárakat a körzeti megbízottak és bűnmegelőzési előadók juttaták el a nyugdíjasok számra.

Kategória: Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Akció a kerékpárosok biztonságáért

A Veszprémi Rendőrkapitányság fokozott közúti ellenőrzés hajt végre 2011. április 4-26. között Napjainkban a kerékpáros közlekedés Európában és Magyarországon egyaránt a figyelem középpontjába került. Ennek oka, hogy a kerékpárosok – mint a közúti közlekedés egyik legvédtelenebb résztvevői – aránya az összes … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!