2011. április hónap bejegyzései

Vigyázzunk a besurranókkal!

Húsvét hétfőn Veszprémben ismeretlen személy besurranás módszerével behatolt egy magasföldszinti  lakásba, és  az előszobai komódról eltulajdonította a sértet tárcáját, irataival.  Az óvatlan lakástulajdonos a kertkaput és a bejárati ajtót is nyitva hagyta, az elkövető kizárólag az előszobába lépett be, ahol … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Élettársak loptak

Csütörtökön délután a megyeszékhely egyik élelmiszer diszkont áruházából bolti lopásról érkezett bejelentés a Rendőrség ügyeletére. A kiérkező rendőrjárőr megállapította, hogy az üzletből 5.000 ft értékben élelmiszert tulajdonítottak el. A 46 éves férfi 45 éves élettárásával együtt a termékeket  a táskába … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Meghívó Lakossági Fórumra

  A Jutas lakótelepi városrész önkormányzati képviselői (Takács László, Stigelmaier Józsefné, Némethné Károlyi Jolán, Dr. Strenner Zoltán) a veszprémi rendőrkapitányság munkatársaival közös lakossági fórumot tartanak 2011. április 29-én 17 órakor a Hemóban. Meghívott vendégük: Porga Gyula polgármester, Szaller Péter, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Rendezvények | Hozzászólás most!

Közeleg a Húsvét

Húsvét alatt is ellenőrzés az utakon Közelednek a Húsvéti Ünnepek és a hosszú hétvége az átlagosnál  nagyobb veszélyt rejt a közlekedők számára, mert ezekben a napokban a közúti forgalom  a többszörösére nő, sokan ekkor keresik fel távoli rokonaikat. Az utakon … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Felhívás

Bankkártyáról emelt le pénzt Szerdán délután Veszprémben az egyik óvodába ment be ismeretlen személy, ahonnan az egyik alkalmazott pénztárcájával együtt távozott. A tárcában 20.000 Ft készpénzen kívül, bankkártyák is voltak. Röviddel ezután a sértett számlavezető bankjától sms-t kapott, hogy az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!